Google

Un operatiu policial desmantella un narcopis a Pineda

dilluns, 12 d'agost de 2019 12:41

L’arsenal d’armes intervingut | Foto: P.N.

Una denúncia anònima ha estat clau per al desmantellament d’un narcopis ubicat en un habitatge ocupat de Pineda de Mar. L’operatiu, dut a terme per la policia espanyola, ha acabat amb la detenció de tres persones i la intervenció d’un arsenal d’armes, entre les quals es troben 13 armes de foc i 21 armes blanques de grans dimensions. Els detinguts havien ocupat un immoble situat a Pineda i l’utilitzaven com a centre de cultiu i venda de drogues.

La investigació va començar a partir d’una denúncia anònima feta a través d’un portal web policial posat a disposició de la ciutadania per comunicar, de forma confidencial, fets o situacions que puguin donar inici a investigacions sobre fets presumptament delictius. Un cop rebuda la denúncia, els agents van constatar sobre el terreny que l’esmentat domicili era freqüentat per toxicòmans que entraven i sortien de l’interior de l’habitatge, després d’haver realitzat la compra de la corresponent dosi. Segons la policia, aquest tràfec de gent havia generat a la zona un creixent clima d’inseguretat provocat per les freqüents disputes i baralles que es produïen entre els mateixos toxicòmans.

Les posteriors investigacions van concloure que es tractava d’un habitatge ocupat en la qual els seus habitants, presumptament, serien els responsables de la venda i distribució a petita escala de diversos tipus de substàncies estupefaents. A més, l’electricitat necessària per alimentar l’habitatge l’haurien pres de forma fraudulenta i precària, amb el consegüent risc per als habitatges propers.

Durant l’operació policial, els agents van registrar tot l’immoble i van intervenir 530 grams de marihuana, 71 pastilles d’amfetamines, 23 grams de MDMA, 38 grams d’haixix i 1.500 euros en efectiu. A més, també van intervenir cinc balances de precisió, un gran nombre d’armes – entre les quals hi ha 13 de foc i 21 armes blanques -, i nombrosa munició.

Entre les armes de foc intervingudes, hi ha cinc armes llargues de diferents calibres i marques, tres armes semillargues, quatre revòlvers – dos d’ells d’aire comprimit -, una pistola d’aire comprimit, una defensa extensible, una pistola llança bengales i una ballesta amb carcassa de fusta. D’altra banda, entre les armes blanques localitzades hi havia set espases tipus catana, cinc tipus sabre, tres espases tipus matxet i sis navalles de fulles de menys de 25 cm.

En l’operació han estat detingudes un total de tres persones que serien els màxims responsables del narcopis.

Llegiu més a: Diari Maresme

Bàner

El temps

Soporte OnLine

Assistencia Técnica

Centre de formació

Segueix-nos a ...
Catálogo de Ofertas
de SIL Informática

Alta en la lista de suscripción
Nombre:
email:

Baja en la lista de suscripción
email:   

Anuncis

SIL Informàtica Canet
Tot en informàtica de consum i de empresa.
Carrer Bofill i Matas, 3
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 794 08 96
mari@infomercat.com
Pere Arañó Planas Assessor, S.L.P.U.
Assessoria jurídica, fiscal, laboral i comptable. Administració de comunitats i serveis immobiliaris.
Ronda Sant Domènec, 18
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 794 27 21 - Fax: 93 794 05 98
IDMTC
Treballs de restauració de façanes i interiors d'habitatges, pintura decorativa i muntatges de produccions gràfiques per a publicitat, moda, etc.
Carrer Nou, 43
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 795 42 31 - Fax: 93 795 42 31 Tel. mobil: 607 471 371
Finques Sant Cebrià
La teva immobiliària del Maresme: Cases, pisos, xalets i locals comercials.
Av. Maresme, 11-13
08396 - Sant Cebrià de Vallalta - Barcelona
Tel: 93 763 14 73 - Fax: 93 763 06 00
J. Pedrero e hijos, s.l.
Transport i Venda d'Àrids. Moviment de Terres. Murs de Conteción i Rocalles. Containers.
Carrer Cuba, 1
08360 - Canet de Mar - Barcelona
Tel: 93 794 16 05 - Fax: 93 794 16 05
Barcelona Taurina
La web taurina de Alberto Faricle
Desde mi optica
Visita nuestra web

Internet Speedtest

You are here:   Inici